Към изхода: ЦСКА се разделя с един от най-опитните си играчи Иван Турицов?


Към изхода: ЦСКА се разделя с един от най-опитните си играчи Иван Турицов?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13651 0

Един от най-опитните футболисти в състава на ЦСКА - Иван Турицов, може да бъде продаден идните дни. На "Армията" обмислят сериозно възможността да намерят нов клуб на доскорошния си капитан.

Към изхода?

Това пише "Тема Спорт". От информацията става ясно, че основната причина е сериозният спад в представянето му, както и скандалите между него и феновете, довели до отнемането на капитанската му лента.

Изданието също споделя, че летният трансферен прозорец за "червените" не е приключил. В Борисовата градина се очакват нови попълнения, като не е изключено други да си тръгнат.

Иван Турицов за ЦСКА

Родният национал облече червената фланелка през 2016-а година. Постепенно той се превърна в неизменна част от отбора, записвайки 149 мача, 7 гола и 8 асистенции във всички турнири и печелейки веднъж Купата на България.

Напоследък обаче формата му бележи драстичен спад. Той пропуска дузпа с цената на шампионската титла в самия край на миналия сезон. Малко по-късно, при първия мач с румънския Сепси, влиза в конфликт с част от феновете на "армейците". Това води до лишаване от лидерската му функция. Преди година се очакваше да потегли към Швейцария, но трансфер така и не се осъществи.

В същото време 2-ма "червени" играчи изглежда приключиха с футбола до края на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички