Върба: След загубения финал ЦСКА ще иска да спечели, заслужава да играе в Европа


Върба: След загубения финал ЦСКА ще иска да спечели, заслужава да играе в Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1340 0

Треньорът на българския шампион Лудогорец - Павел Върба, говори преди голямото дерби от кръга в Първа лига срещу ЦСКА. Чехът сравни "армейците" с отборите, срещу които "орлите" се изправят в Европа. Двата тима ще играят един срещу друг в неделя (05.07) от 21:00 часа.

"Знаем, че ЦСКА има амбиции да се класира колкото се може по-напред. За тях това е много важен мач, след като загубиха финала за Купата на България. ЦСКА е много добър отбор с добри изпълнители. Заслужава не само да бъде в шестицата, но и да играе в Европа. За нас този мач ще бъде като една проверка с оглед това, което ще ни чака в Европа. ЦСКА може би ще бъде на равнището на някои отбори, които ще срещнем в Европа. Очаквам да се представим добре. Този мач е много важен за нас. Знаем силата на ЦСКА – качествен добър отбор, с добри изпълнители. И двата отбора ще искат победата в този мач. Според мен ще стане много добър мач. Ще следваме нашите цели. Надявам се да победим.

Имаме много широк и качествен състав с футболистите, с които разполагаме. Ще използваме мачовете през следващата седмица, за да играем варианти, в които може да използваме в мачовете през следващия сезон. Знаем кога започва новото първенство. Почти няма никакво време за подготовка. Може би ще използваме доста повече играчи в тези два мача. Няма да играем с едни и същи футболисти, тъй като доста от тях имат нужда да влязат в игрови ритъм" - сподели Върба.

Междувременно, излезе информация, че Лудогорец проваля плановете на ЦСКА за ударен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички