Наставникът на ЦСКА призна за сериозни проблеми за мача с Лудогоред


Наставникът на ЦСКА призна за сериозни проблеми за мача с Лудогоред
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1895 0

ЦСКА има сериозни проблеми с наказани и контузени играчи преди двубоя с Лудогорец, който е в неделя от 21:00 часа. За тях потвърди и Стамен Белчев, който изрази притеснение, че наказаните играят на една и съща позиция,

"Имаме трима наказани, страшно е, когато са на един пост, така че да не бързаме със състава. Наказаните са Антов, Пинто и Малинов, контузен е Енрике, но той вероятно ще бъде възстановен", заяви Белчев, който допълни, че се надява да продължи добрата му серия срещу Лудогорец.

"Ще направя всичко възможно, за да се случи това нещо, надявам се и играчите да възприемат моите идея за мача, а и не само за този. Ние с Милош, който мисля, че е много добър млад треньор, вчера се видяхме, но не исках да го занимавам с това. Може би с времето ще потърся мнението му, но колегите, които остават в щаба ще ме запознаят добре с играчите. Няма как да няма напрежение след такъв финал. Хубавото в случая е, че след три дни има нов мач и бързо трябва да се пренастроят. Ще се постарая да го забравят по-бързо и да изглеждаме по-добре". А имал ли е предварителна договорка с ЦСКА и кога се е съгласил да поеме отбора - вижте в този материал.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички