Къде да гледаме ЦСКА - Йънг Бойс в Лига Европа?


Къде да гледаме ЦСКА - Йънг Бойс в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2841 0

Българският вицешампион ЦСКА посреща швейцарския първенец Йънг Бойс в мач от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е на Националния стадион "Васил Левски", а "червените" ще търсят своебразен реванш за категоричното поражение с 0:3 преди 3 седмици от същия съперник.

Всички очаквания преди мача са "армейците" да търсят задължителна победа, като дори е възможно да излязат с двама нападатели. Това е обяснимо, тъй като до момента тимът има едва 1 точка от 3 двубоя и ако иска да запази реални шансове за изпълняване на целта и класиране за елиминационната фаза в Лига Европа, то трябва да спечели днес.

Всички около ЦСКА се надяват развитието да е далеч по-различно от това преди седмици, когато "червените" се скъсаха да грешат в собствената си половина и това доведе до кошмарния развой. Назначаването на Бруно Акрапович като нов старши треньор пък дава поводи за оптимизъм в клуба.

Ситуацията в групата към момента - Рома е първи със 7 точки, втори и трети са съответно Йънг Бойс и ЧФР Клуж с по 4 пункта. Последен е българският отбор с едва една спечелена точка, дошла обаче срещу италианския гранд.

Мачът между ЦСКА и Йънг Бойс ще започне в 19:55 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко по bTV Action. Ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички