Къде да гледаме ЦСКА - БАТЕ Борисов в Лига Европа?


Къде да гледаме ЦСКА - БАТЕ Борисов в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5977 0

Дойде време за това, за което всички привърженици на ЦСКА чакат с притаен дъх - европейските нощи с участието на любимия отбор. "Армейците" се изправят срещу кошмара за българските отбора в Европа - БАТЕ Борисов.

Беларусите ще опитат да вземат скалпа на още един български тим, след като в миналото го е правил последователно и с Левски, и с Литекс. Факт е обаче, че в момента отборът е далеч от нивото, на което е бил тогава (и все пак редовно участва в груповите фази на европейските турнири). Въпреки това, показателни са последните резултати на тима - реализирани цели 12 гола в последните 3 мача и допуснати само 2.

Изписа се много относно отсъствието на две от техните звезди в лицето на полузащитниците Станислав Драгун и Игор Стасевич, които няма да участват заради положителни проби за коронавирус. Колкото и важна част от БАТЕ да са те, със сигурност това далеч не решава мача.

Още повече, че в ЦСКА също няма да могат да разчитат на важни футболисти. Титулярният десен краен защитник Иван Турицов, опитният капитан на националния ни отбор по футбол Петър Занев, както и "златната" резерва Ахмед Ахмедов пропускат двубоя.

Оптимистичен факт за ЦСКА е, че в последните си 5 домакинства в европейските клубни турнири, тимът е записал само победи. През лятото на 2018-а година "червените" бият ФК Рига и Адмира на стадион "Българска армия", докато през миналата кампания сломени бяха Титоград и Осиек.

През този сезон "армейците" надделяха над малтийския Сиренс, макар и да не убедиха с игра и да трябваше да осъществяват пълен обрат, след като се оказа изоставащи в резултата. Сега всички в тима се надяват да бъде записан 6-ти пореден успех у дома.

ЦСКА и БАТЕ Борисов излизат един срещу друг в 20:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчвана пряко по Диема спорт, като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички