От Локо (Пд): ЦСКА с Реал Мадрид ли играят, та искат отлагане?


От Локо (Пд): ЦСКА с Реал Мадрид ли играят, та искат отлагане?
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

2181 0

Съветникът по техническите въпроси в Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков се подигра на ЦСКА за искането им мачът между двата тима в Първа лига да бъде отложен. Причината за това искане е участието на "червените" в Лига Европа. Мачът със "смърфовете" е на 27 септември - 3 дни след домакинството на Б36 Торсхавн във втория по сила европейски клубен турнир.

"Те с кой играеха, че искат отлагане? С Реал Мадрид ли играят в четвъртък? Те са дърводелци, това е обидно - да искат отлагане на мача. Имали програма... Те, ако тренират, ще се изморят повече. Половината от тия (Б36 Торсхавн, бел. ред.) са банкери, само футболисти нямат. Те се притеснили... Треньорът не е съгласен", каза Цветков пред bTV.

Впоследствие от Българския футболен съюз излязоха с официална позиция по случая, в която потвърдиха, че мачът между Локомотив и ЦСКА ще се играе по програма - на 27 септември от 21 часа.

Мачът срещу тима от Фарьорските острови е от трети квалификационен кръг на Лига Европа. В първи кръг ЦСКА елиминира малтийския Сайрънс, а във втори кръг изхвърли БАТЕ Борисов от Беларус. По-рано и Лудогорец отказа отлагане на мача си с ЦСКА, завършил 2:2. А ето какви са основните професии на футболистите и треньора на Б36 Торсхавн. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички