Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България ЦСКА - Ботев (Враца)?


Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България ЦСКА - Ботев (Враца)?
Снимка: Lap.bg

1637 0

Днес следобед ЦСКА посреща Ботев (Враца) в 1/4-финален мач от Купата на България. Тези два тима ще излъчат последния полуфиналист в турнира. Досега място сред най-добрите 4 намериха Лудогорец, Арда (Кърджали) и Славия.

Треньорът на "червените" Бруно Акрапович не може да разчита на двама от халфовата си линия - Амос Юга и Федерико Варела. Треньорът на Ботев Веселин Великов пък не може да използва наказаните Чавдар Ивайлов и Даниел Гаджев. За него това ще бъде дебютен мач начело на врачани.

Ботев (Враца) никога не е побеждавал ЦСКА за Купата на България. Тук двата тима са се срещали 10 пъти досега и 8 пъти победител е бил столичният тим. Два пъти срещите са завършвали с равенство. За последно те се срещнаха в турнира преди година и ЦСКА спечели с 2:1 на "Българска армия".

Мачът ЦСКА - Ботев (Враца) започва в 17,00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg. А ето какви промени се очаква да направи Акрапович в състава на ЦСКА за този двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички