Кюстендилеца разкри дали "Сектор Г" ще бойкотира Вечното дерби утре


Кюстендилеца разкри дали "Сектор Г" ще бойкотира Вечното дерби утре
Снимка: cska.bg

4633 0

Водачът на организираните привърженици на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца коментира предстоящото Вечно дерби с Левски, което е насрочено за неделя от 16:45 часа. Срещата е част от 11-тия кръг на Първа лига и ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски".

Очертава се обаче, че северната трибуна на съоръжението за пореден мач през настоящата кампания няма да се напълни. Това поне не мислят да сторят организираните фенове на "армейците", а решението им бе потвърдено от Кюстендилеца в социалните мрежи:

"Не мога да отговоря на всички ,които ми пишат във връзка с мача утре.Ако все още на някой не е ясно, нашата организация няма да присъства на утрешния мач"!

Припомняме, че по-голяма част от фракциите на ЦСКА спряха окончателно да присъстват на мачовете на тима след загубения финал за Купата на България от Левски през май месец.

Те отказаха да се завърнат на трибуните дори при ключовите срещи на "червените" от европейските клубни турнири, а дори бяха замесени в огромен скандал по време на домакинството на Базел от плейофите за Лигата на конференциите. 

Междувременно в "червените" среди продължават да циркулират спекулации, че въпросният финал с Левски е бил "предварително уговорен", а водачите на Сектор "Г" се обявиха против Гриша Ганчев, който е припознаван от "армейските" привърженици за големия благодетел на ЦСКА.

Вижте последните новини от "червения" лагер преди големия сблъсък!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички