Стоичков към ЦСКА: Вие ще победите, защото сте по-добри от тях (ВИДЕО)


Стоичков към ЦСКА: Вие ще победите, защото сте по-добри от тях (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1592 0

Българската легенда Христо Стоичков се появи на една от последните тренировки на ЦСКА преди Вечното дерби с Левски. Той използва момента да надъха футболистите за важния двубой, който е насрочен за неделя от 16:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". С Камата бе и Димитър Пенев!

Ето какво каза легендарният номер "8" на "армейците":

"Тук сме с човека, който най-много ми е помогнал в миналото (Димитър Пенев). Винаги съм вярвал в треньора си, когато ми е давал инструкции. Вие също трябва да вярвате на Саша. Това, което можете и трябва да го правите - ще то правите през цялото време. За това са треньори, за да дават инструкции, а ние футболисти - да ги изпълняваме.

Всички до един - от първия до последния, сте футболисти, които имат качества, но трябва и повече характер. Да не се отказвате от победата! Ако имате един гол преднина, ви е нужен още един.

В неделя вие ще победите, защото сте много по-добри от тях. Публиката не играе - 120 на 80. Характер до последната минута. Да ги откажем за последно. Успех Ви желая!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички