Тартор на Сектор Г захапа феновете на ЦСКА, които плюят по Йомов


Тартор на Сектор Г захапа феновете на ЦСКА, които плюят по Йомов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2139 0

Тарторът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца защити футболиста на ЦСКА Георги Йомов от нападките по негов адрес в социалните мрежи. По-рано от "Армията" съобщиха, че Йомов е дал положителна проба за допинг и е с временно спрени състезателни права.

Под публикацията на ЦСКА за Йомов във Фейсбук се изляха много хапливи коментари по адрес на българския национал, но Велчев го защити и призова феновете на отбора да не плюят по него, защото е един от малкото българи в тима на "червените" и в момента се нуждае само от подкрепа.

"Обаче никой не знае каква е истината, но бързаме да плюем един от малкото ни българи в състава. В такъв тежък момент, вместо подкрепа получаваш един тон глупави коментари за личния живот, семейството и качествата му като играч!", написа като коментар Велчев във Фейсбук.

Междувременно благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов веднага се възползва и захапа ЦСКА заради Йомов (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички