Куп футболисти на ЦСКА са на линия за Славия, но много са под въпрос за Левски


Куп футболисти на ЦСКА са на линия за Славия, но много са под въпрос за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2268 0

ЦСКА загуби исторически последния си мач от първенството, след като беше разбит от шампиона Лудогорец с 0:5. Визитата в Разград пропуснаха Жеферсон, Тибо Вион, Иван Турицов и Греъм Кери заради натрупани жълти картони, но "карето" ще бъде на линия за предстоящото домакинство на Славия.

Очаква се Алън Пардю да върне четиримата в игра от първата минута, след като така или иначе няма много опции. Турицов ще подсили десния фланг на защитата, докато Жеферсон и Вион ще подсигурят средата на терена, за сметка на разочароващия Карло Мухар. Все още е под въпрос участието на Кери, тъй като зад нападателя може да действа и креативният Варела, но аржентинецът не е тренирал от поредната си контузия, която получи в полуфиналния реванш с "белите".

Предстоящата среща пропуска и Амос Юга, който изтърпява наказание за натрупани 9 жълти картона, което включва две срещи, съобщава "Тема спорт". Английският наставник на "червените" ще има трудната задача да реди състава за предстоящата среща, защото още петима висят с картони - Кайседо, Мухар, Лам, Йомов и Мазику. Това е част от ядрото на отбора, но след шампионатния мач идва "вечното дерби", което ще бъде с различен заряд, а именно - Купата на България.

Към момента ЦСКА е здраво стъпил на втората позиция във временното класиране с четири точки пред Ботев (Пловдив). Славия е на последно място в шестицата и вероятно ще остане там до края на сезона, тъй като изостава с 9 точки от петия - Черно море.

А ето каква е причината за резила в Разград, според треньора на "червените"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички