Култов Димитър Пенев на въпрос за любим спомен с ЦСКА: Ще развалим камерите


Култов Димитър Пенев на въпрос за любим спомен с ЦСКА: Ще развалим камерите

5149 0

Миналото, настоящето и бъдещето. Така може да бъде оприличен кадър с легендарния Димитър Пенев и звездата на ЦСКА Иван Турицов, застанали рамо до рамо.

"Червеният" празник

Двамата са част от церемонията за 75-годишния юбилей на "армейския" клуб. По-рано през деня на стадион "Българска армия" бяха организирани редица инициативи, свързани с празника.

Той продължава извън Борисовата Градина със специална вечер на легенди, дейци и футболисти, свързани с 31-кратните шампиони, докато запалянковците се самоорганизират да вдигнат на крака столицата и градове от провинцията със заря и песни по повод рождения ден на клуба на техните сърца.

"Съвети няма да даваме. Той (Иван Турицов) си ги има качествата вътрешно. След като играе футбол, значи има съвети. Здраве само и напред. Ако може някоя точка да откраднем, в скоби, той да отговаря“, коментира Пената пред медиите за бранителя и продължи.

Много незабравими спомени, но кой е любимият на Стратега?

"С най-яркия момент в историята на ЦСКА ще развалим камерите. Трудно е. Световни първенства, Футболист на годината два-три пъти. В чужбина съм работил и то в страни, в които китайски трябваше да науча, после в Саудитска Арабия. Последните етапи в България, в моята страна, в ЦСКА преди да вляза в казармата“, каза още той.

За малкото българи в отбора

"Темата с чужденците се коментира много от феновете на всички отбори. Нашият футболен съюз трябва да вземе отношение, за да може да се провеждат по-добри мачове.

Винаги е имало добри юноши и преди, и сега. Много трудно им се разчита и дава възможност да играят мъжки футбол.  Трябва да се подобри качеството", коментира Пената пред "Спортал".

Празника на тима честити и един от големите "червени" любимци от новия век Тончи Кукоч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички