Крушчич: Резултатът няма да ме заблуди, преговаряме с двама, надявам се поне един да дойде


Крушчич: Резултатът няма да ме заблуди, преговаряме с двама, надявам се поне един да дойде
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3235 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори минути след победата на тима в първия двубой от зимната подготовка. "Армейците" надиграха категорично с 4:0 съперника си - новакът в казахстанския елит - Каспий, а сърбинът призна, че убедителният резултат няма да го заблуди.

"Поздрявавам всички фенове на ЦСКА. Доволен съм и от резултата, и от играта. Всички футболисти получиха еднакво натоварване. Резултатът няма как да ме заблуди. Нито аз съм такъв треньор, нито моите футболисти са такива. Те знаят какво да правят. Това е първа контрола и въпреки тежките тренировки показахме добри неща. Имахме добри условия за подготовка в Турция. Можехме да работим по всички компоненти - физически и тактически" - започна Крушчич в ефира на "Дарик".

"Чорбаджийски и Джеси са част от отбора. Всички футболисти получиха еднакво време за игра. Разделихме отбора на две и те играха в две полувремена. Всичко зависи от играчите. Бикел работи много добре, няма никакви проблеми. Водят се преговори с двама играчи за входящи трансфери. Надявам се поне един от тях да дойде и трансферът е близо, но го пазим в тайна" - призна той.

Наставникът призна още, че Али Соу е част от отбора и няма какво да се коментира около спекулациите за неговия трансфер. Освен това, специалистът очаква Жеферсон да се присъедини към отбора съвсем скоро и за пореден път подчерта важността на подготовката. Междувременно, ясни са съперниците на ЦСКА за следващия лагер - в Испания (четете повече - тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички