Стана ясно какви играчи иска Крушчич в ЦСКА, водят се преговори


Стана ясно какви играчи иска Крушчич в ЦСКА, водят се преговори
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3666 0

Милош Крушчич ясно е заявил от какви играчи има нужда пред ръководството на ЦСКА, като дори в момента се водят усилени преговори за такъв на едната позиция, а именно на тази зад нападателя, където се подвизава единствено безалтернативния Тиаго, съобщава "Тема Спорт".

Освен това ще се търси и ново крило. Смята се, че Крушчич ще даде шанс на Едвин Джеси да се докаже в контролите, защото го е харесал на изгледаните записи. Има значение обаче кондиционното състояние на футболиста, който не е играл от август насам.

Бе направен опит да се привлече десния бек в лицето на Страхил Попов, който обаче премина в Хатайспор. Все пак, ЦСКА разполага с Иван Турицов и преквалифицирания Пламен Гълъбов на тази позиция, така че трансфер не е нужен на всяка цена.

Не са изключени изходящи трансфери, като най-спекулираното име е това на Али Соу. Засега обаче сделка няма. Нападателят е отказал на един от отборите, които го желаеха - египетският Ал Ахли. Каква е била причината за отказа - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички