ЦСКА започна контролите с изразителен успех, Соу блести


ЦСКА започна контролите с изразителен успех, Соу блести
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3057 0

Четвъртият във временното класиране у нас - ЦСКА, започна приятелските си срещи по време на зимната пауза по страхотен начин. "Армейците" разгромиха новака в казахстанското първенство Каспий с 4:0. За успеха на "червените" се разписа на два пъти спряганият за трансфер нападател Али Соу.

В 35-ата минута той откри резултата, след като бе извезден очи в очи с противниковия страж. Само 4 минути по-късно той реализира и втория си гол, след като засече с глава центриране, което бе дело на Едвин Джеси, който в тези двубои трябва да докаже на Милош Крушчич, че може да бъде полезен на отбора.

През второто полувреме изпълнителите на терена се смениха и паднаха още две попадения. Първо Раул Албентоса се разписа след подаване от ъглов удар в 61', а само 7 по-късно Набиханов си вкара автогол след прекрасна индивидуална акция на Греъм Кери.

Всички при "червените" получиха шанс за игра, включително завърналите се от наеми Божидар Чорбаджийски и вече споменатият Едвин Джеси. Неофициален дебют записа Ахмед Ахмедов. Казано накратко - всички полеви играчи получиха по едно полувреме игра, единствено юношата Йорданов се появи чак в края на срещата. Тримата вратари на тима - Бусато, Черниаускас и Шаламанов си разделиха игровото време - за всеки по 30 минути.

Това бе първата и единствена проверка за "армейците" в Турция, като тимът ще потегли към Испания, където ще изиграе повече контроли. Станаха ясни и съперниците за ЦСКА в предстоящите проверки (четете повече - тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички