Стойчо Стоилов доразясни ситуацията със Соу

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов доразясни ситуацията с нападателя на клуба Али Соу. Припомняме, че по-рано през деня "червените" излязоха със съобщение на официалния си сайт, в което упоменават, че са пристигнали три много силни оферти за Соу, но раздяла с него не стои на дневен ред. 

"Имаше запитване от Ал Ахли в последните часове. Но треньорът Милош Крушчич потвърди, че не иска да се разделя със Соу. Това е позицията на клуба. Нямам информация за присъствието на представител на Ал Ахли в България за преговори с нас за трансфер на Али Соу и не можем да коментираме никакви съществени подробности, защото това, което получихме от Ал Ахли, беше само запитване за намерението ни дали бихме го продали" - сподели Стоилов пред "FilGoal".

ЦСКА с официално изявление дали ще се раздели с Али Соу

От ЦСКА внесоха разяснение относно публикациите, че са близо до раздяла с нападателя си Али Соу. От "Армията" съобщават, че има оферти за него, н...

До официалното съобщение на сайта на "армейците" и думите на Стоилов се стигна, след като се появи информация, че ЦСКА е на финалната права с преговорите с Ал Ахли за Али Соу. Спекулираше се с огромна трансферна сума - каквa точно, както и повече подробности - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!