Крушчич работи по селекцията, набляга на играчи от efbet Лига


Крушчич работи по селекцията, набляга на играчи от efbet Лига
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2572 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич работи усилено по зимната селекция, твърди "Тема Спорт". Той е наблюдавал редица футболисти през последните два месеца, в които е начело на тима. Сърбинът е предоставил на ръководството и списък с желани футболисти.

Крушчич е гледал основно играчи от родното първенство, като вече доста имена бяха свързвани с преминаване на "Армията". Самият треньор заяви след двубоя с Дунав, че клубът има поглед върху българския пазар и привличането на Ахмед Ахмедов от русенци е именно в тази насока. Сред споменаваните играчи са халфовете Родриго Енрике (Черно море) и Румен Руменов (Етър), бранителят Стивън Езе (Локо (Пловдив)) и Родни Антуи и Уесли Ната (Царско село). По отношение на Родриго, треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви: "Аз поне не знам да има интерес към него от ЦСКА или Левски. Отделен е въпросът, че нещата не опират само до желание на клубовете, а и на самия играч. Родриго има договор с Черно море до лятото на 2021-а".

Тези дни спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета обяви, че най-вероятно Крушчич ще остане начело. Затова не е случайно, че той работи активно по селекцията. А на кой пост е приоритет за клуба да се подсили вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички