Крушчич: Не ме е страх от уволнение, рано или късно ще се случи, не се вълнувам


Крушчич: Не ме е страх от уволнение, рано или късно ще се случи, не се вълнувам
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1484 0

Старши треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич, говори по време на онлайн пресконференция, която бе организирана от клуба. Това се случва ден преди първата и последна за тима контрола преди подновяването на Първа лига. Сърбинът коментира състоянието на "червените", напусналите играчи, целите, както и ситуацията около своя пост.

"Всички футболисти са здрави с изключение на Тиаго, който вчера започна подготовка. Той прекара 4 седмици карантина. Утре ни очаква контрола с Ботев Враца, първа и единствена. Искам да влезем в ритъм с тези контроли, защото ни липсват мачовете. Имахме две подготовки, но по съвсем различен начин. Настроението в отбора е добро и виждам, че футболистите нямат търпение да започнат първенството. Решихме да изиграем една контрола, защото малко рисково може да стане да се играе две контроли сряда-събота. Мисля, че отборът ще бъде достатъчно готов. Утре ще видим състоянието" - започна той.

"Албентоса е много добър футболист, голям професионалист и вдигна много нивото на професионализма в отбора. Знаете, че той получи травма на лагера в Испания и за него беше нужна операция. Мисля, че я направи преди две седмици и се нуждае от минимум 2-3 месеца рехабилитация. Затова нямаше да може да помогне. Относно Анита, той също е много качествен футболист, опитен, той може да липсва, но това беше негово решение. Това може да е най-голямата загуба за нас. очаквахме повече от Давидов и Вив Соломон. С Давидов не се получи, стечение на обстоятелствата разни, имаше малшанс, лоша форма и други проблеми, които възникнаха. От Вив Соломон очаквахме повече, но това е футболът" - заяви Крушчич относно напусналите.

Сърбинът подчерта, че от ЦСКА са искали сблъсъците за Купата на България да се решават в два двубоя, защото така по-качествения отбор ще продължи. Той отказа да коментира мача с Ботев (Пловдив), защото иска цялото внимание да се насочва единствено върху следващия двубой - срещу Витоша (Бистрица). Именно там Крушчич иска да започне с победа за добър старт. Освен това, той се надява скоро феновете да се върнат по трибуните.

"Не се страхувам изобщо (от уволнение). То ще се случи някой ден, това е нормално във футбола рано или късно. Не ме вълнува, искрено. Запознат съм с най-важните мерки, тези за тренировки. Минахме тестове - всички са отрицателни" - завърши той. А преди часове Милош Крушчи призна, че не е разговарял с ръководството за своя пост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички