Крушчич: Давам всичко от себе си, ще приема решението на клуба


Крушчич: Давам всичко от себе си, ще приема решението на клуба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3284 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич бе видимо смутен след загубата на своя тим от Царско село в Първа лига днес. Той призна, че през седмицата не е получавал сигнали, че тимът му ще играе по този начин днес и посочи, че ще приеме със спокойствие всяко решение за своето бъдеще.

"Трудно е да обясня. През седмицата не съм имал сигнал, че ще стане така. Явно сме имали проблем, особено в средата на терена. Не се справяхме в единоборствата, успяхме да вкараме, имахме инициативата, но получихме втори гол. Второто полувреме е необяснимо защо играхме по този начин. Не успяхме да създадем никакви положения. Направих смени, пуснах втори нападател, не помогна. За мен второто полувреме беше провал", коментира сърбинът пред "Диема спорт" след мача.

Запитан дали играчите не са подценили днешния мач, Крушчич заяви: "През цялата седмица имахме разговори, моята цел бе да не подценяваме мача. Надявам се да не е това причината за загубата. Имахме положения през първото полувреме и в последните минути, но трябва повече агресия, повече желание", заяви той. Относно скандиранията на феновете за оставка той заяви: "Уважавам мнението на публиката, аз работя, давам всичко от себе си. Ако се случи, ще се случи. Няма да имам дума против. Нервен съм заради играта, а не заради бъдещето си", категоричен бе той.

Относно следващия мач на "червените" - този срещу Ботев (Враца) за Купата на България, треньорът заяви: "Следващият мач е най-важен. Трябва да почнем да се готвим за него. Ще видим какво ще променим, в какво състояние ще са футболистите. Днес се виждаше, че ни липсват някои играчи. Занев е готов, наказанието му изтече", завърши Милош Крушчич. А за какво са недоволни в ЦСКА по отношение на държавата вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички