Вече една година ЦСКА чака важно решение за Евандро


Вече една година ЦСКА чака важно решение за Евандро
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2366 0

Ръководството на ЦСКА едва ли е доволно от начина, по който държавните институции действат по важен за клуба казус. Вече една година "червените" не могат да издействат български паспорт на звездата на тима Евандро, което създава леки проблеми за Милош Крушчич при избора на футболисти за мачовете от вътрешното първенство. 

Както е известно, клубовете могат да включват до 3-ма играчи извън Европейския съюз в мачовете от Първа лига, като на този етап в ЦСКА са 4 - Али Соу, Жеферсон, Евандро и Денис Давидов. Оказва се, че ръководството на "червените" е подало документи през пролетния дял на миналогодишния шампионат, като всички необходими изисквания са спазени. Досега обаче ЦСКА не получава отговор от Министерството, информира "Тема Спорт". 

Темата е още по-интересна с оглед на факта, че един от вратарите на Лудогорец - Ренан дос Сантос, беше привлечен през 2017, а година по-късно вече имаше паспорт за български гражданин. Това важи и за други футболисти на хегемона в родния футбол, като наскоро бразилците в Лудогорец разкриха плана на Домусчиев за натурализиране на играчите

Междувременно след "кървавото" столично дерби през уикенда бяха съобщени наказанията за "сини" и "червени", а капитанът на ЦСКА отнесе най-тежка санкция (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички