ЦСКА се раздели с халф, продаде го в МЛС


ЦСКА се раздели с халф, продаде го в МЛС
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2027 0

ЦСКА продължава с трансферите, но този път е изходящ, след като по-рано днес обявиха привличането на Върнан Анита. Халфът Жанио Бикел ще продължи кариерата си в американската Мейджър Сокър Лига. След продължителни преговори ЦСКА постигна споразумение за трансфера на португалеца във Ванкувър Уайткапс.

Сумата по преминаването на борбения полузащитник в канадския тим е конфиденциална, като освен нея червените имат солидни бонуси при добро представяне на играча и запазват сериозен процент при негова бъдеща продажба, информират "червените".

Бикел пристигна на Армията през лятото на 2018-та година и оттогава записа 59 мача във всички надпревари. Освен в средата на терена универсалният халф при нужда действаше с успех и по двата фланга на ариергарда. "ЦСКА благодари на Жанио Бикел за професионализма, себераздаването и хъса, които той демонстрираше във всеки един момент с екипа на армейския клуб и му пожелава успехи в новото предизвикателство", написаха на сайта си от клуба. А какви бяха първите думи на новото попълнение Анита - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички