Кралев разкри ситуацията около "Българска армия" след оттеглянето на Ганчев от ЦСКА


Кралев разкри ситуацията около "Българска армия" след оттеглянето на Ганчев от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

16565 0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира сътресенията в тима на ЦСКА и изненадващото решение на Гриша Ганчев да се оттегли от клуба. Държавата и ЦСКА всеки момент трябваше да учредят съвместно дружество, с което да се работи за реконструкцията на стадион "Българска армия". Тепърва Кралев ще разговаря с Ганчев, за да разбере какви са намеренията му и как ще се процедира около стадиона на "червените".

"С тревога следя какво се случва в ЦСКА в последните часове. Когато има такива сътресения в най-големите спортни клубове в страната - Левски и ЦСКА, това се отразява на огромен брой български граждани. Неприятна и напрегната е ситуацията. Това идва в момент, точно когато чакахме ръкодството на ЦСКА да подпише договора за учредяване на съвместно дружество, с което да се инвестира на ст. "Българска армия". Не искам да коментирам преди да говоря със собствениците. Ще се опитам да разбера какви са техните планове. Няма значение кой на кого ще се обади. Ние с г-н Ганчев сме в отлични отношения", заяви Кралев пред БНТ.

"Това идва в момент, точно когато чакахме ръкодството на ЦСКА да подпише договора за учредяване на съвместно дружествено, с което да се инвестира на ст. "Българска армия". Както ви казах, на финалната фаза сме за учредяване на съвместно дружество за стадиона. Очакваме развръзка в следващите дни. Дано да се излезе от тази ситуацията по най-добрия начин", добави той. "Държавата няма как да се ангажира пряко със спасяването на даден отбор. Ние правим всичко възможно за подобряване на инфраструктурата", завърши по темата Кралев.

Темата "ЦСКА" продължава и в тези материали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички