Адвокатът на ЦСКА: Подготвяме документите за смяна на собствеността


Адвокатът на ЦСКА: Подготвяме документите за смяна на собствеността
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3807 0

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че с колегите му работят по изготвяне на документацията за евентуална смяна на собствеността в клуба. Той посочи, че е задачата му е била възложена в понеделник вечерта. Тогава собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви, че заедно със съдружника му Юлиян Инджов се оттеглят. Адвокат Трендафилов каза още, че по въпроса за базите топката е в полето на държавата. 

"От ръководството са ми възложили задачата да подготвя юридически нещата и финансовата документация, за да може всичко да е готово за смяна на собствеността", каза той пред "Дневник". По думите му клубът ще остане без задължения, като ще бъдат изчистени сумите по заемите, с които ЦСКА се финансираше. Юристът обаче не уточни дали тези задължения ще бъдат отписани, или покрити с приходи на клуба.

 

До момента няма официална позиция от пресслужбата на "червените“. Както е известно, Ганчев заговори за оттегляне късно вечерта в понеделник, малко след излизането на позицията на недоволство, изразено от една от фенските организации - "Офендърс". Тя бе във връзка с подготвяната продажба на голмайстора Али Соу в руския Ростов.
Адвокат Трендафилов каза още, че по въпроса за базите топката е в полето на държавата. 

До момента няма официална позиция от пресслужбата на "червените“. Както е известно, Ганчев заговори за оттегляне късно вечерта в понеделник, малко след излизането на позицията на недоволство, изразено от една от фенските организации - "Офендърс". Тя бе във връзка с подготвяната продажба на голмайстора Али Соу в руския Ростов. А кога бе предишният път, когато Ганчев мислеше да се оттегли вижте тук. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички