Край на фенския бойкот в ЦСКА - ядрото на Сектор "Г" обмисля завръщане на стадиона?


Край на фенския бойкот в ЦСКА - ядрото на Сектор "Г" обмисля завръщане на стадиона?
Снимка: Lap.bg/Emona Tsoncheva

8664 0

Организираните фенове на ЦСКА от фенклуб "Сектор Г" могат и да преосмислят бойкота си и да се завърнат на трибуните след Нова година, съобщава "Тема Спорт".

Както е известно, ядрото на Северната трибуна обяви протест след загубения финал за Купата на България от Левски, но сега може да настъпи обрат!

Изданието пояснява, че запалянковците следят внимателно случващото се на "Армията" и са доволни от работата на Саша Илич, но в същото време продължават да имат сериозни забележки към други процеси, като например връзката на клуба с привържениците му.

Допълва се още, че именно действията на ръководството в тази насока, както и предстоящата зимна селекция, плюс развитието на темата със строежа на нов стадион, ще бъдат определящи за евентуалния край на фенския бойкот, който може да стане факт при подновяването на Първа лига през месец февруари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Легендарният Аспарух Никодимов: ЦСКА даде знак, че шампионските му амбиции са подплатени, но нека сме внимателни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички