Дубълът на ЦСКА загуби, но малките "армейци" мачкат наред


Дубълът на ЦСКА загуби, но малките "армейци" мачкат наред
Снимка: CSKA.BG

1736 0

Младите надежди от дублиращия отбор на ЦСКА загубиха с 1:2 като гости на ФК Кюстендил. Двубоят беше белязан от много пропуски на "червените", както и отменен техен гол, поради засада.

За сметка на това, състезателите от различните възрастови групи в академията на "армейците", повалиха наред всичките си опоненти, записайки 4 успехи. 

Юношите до 14 години победиха с 3:1 ФК Елит. Отборът до 16 години пък се наложи с 2:1 над Миньор Перник, а този до 15 години разби Спартак Плевен с 4:0. Изразителен успех, също с 4:0 и срещу същия съперник постигнаха и момчетата до 17 години.

Ето как протекоха двубоите на "червените", проследени от клубния уебсайт на 31-кратния шампион:

"В събота съставът на ЦСКА U14, воден от старши треньора Мартин Митов победи с 3:1 връстниците си от ФК Елит. Двубоят се игра на спортен комплекс "Академика", а имената си сред голмайсторите от нашите записаха Емил Кузев, Любомир Праматаров и Христиан Трендафилов.

Във втория мач за деня ЦСКА U16 победи с 2:1 като гост Миньор (Перник). Точни за момчетата на старши треньора Ивайло Станев бяха Васил Каймаканов и Юлиян Гилов. Срещата се игра на стадиона в "Димова махала".

Днес отборите ни до 15 и 17 години записаха 2 категорични победи на градския стадион в Плевен в елитните юношески групи.

В първия двубой ЦСКА U15 със старши треньор Румен Трифонов разгроми безпроблемно с 4:0 Спартак (Плевен), в среща от елитната юношеска група до 15 години, която се игра на градския стадион в Плевен.

Във втория мач ЦСКА U17 постигна победа със същия резултат 4:0 над Спартак (Плевен). Възпитаниците на наставника Мартин Стоянов поведоха в средата на първото полувреме след много хубава комбинация, при която Кожухаров се разписа след асистенция на Георгиев. В 35-ата Ячев направи 2:0 с изстрел от въздуха от над 25 метра.

Още в самото начало на второто полувреме главният арбитър ни отмени гол заради засада. След това натискът на младите армейци продължи и в 55-ата мин Ячев вкара втория си гол в срещата след много добро центриране от страна на Кирил Георгиев. Крайният резултат 4:0 оформи Теодорос Томарас от дузпа за нарушение срещу него.

Също днес ЦСКА II отстъпи с 1:2 като гост на ФК Кюстендил в пореден двубой от Югозападната Трета лига, който се игра на стадион "Осогово" в град Кюстендил.

До 20-тата минута възпитаниците на старши треньора Стамен Белчев създадоха три чисти положения, но нямаха шанс да се разпишат. При една от атаките на два пъти гредите спасиха домакините от сигурен гол, след което кълбото излезе в аут след изстрел от близка дистанция. Последва отменен гол за младите армейци поради спорна засада и така първата част приключи при нулево равенство.

Второто полувреме започна силно силно за червените, но противно на логиката домакините от Кюстендил първи стигнаха до попадение. Малко след него последва и втори гол, паднал след неразбирателство в нашата отбрана. В 83-ата минута Петко Панайотов се разписа с глава след изпълнение на ъглов удар и намали изоставането на своя тим. До края младите армейци наложиха тотален натиск, но така и не успяха да стигнат до още попадения и в крайна сметка отстъпиха с 1:2 като гост на Кюстендил", информираха "армейците".

Ето кой играч от дубъла на "червените" се надява на скорошно поле за изява в първия отбор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички