Кошмар за Саша Илич: "Златната резерва" на ЦСКА приключи за този сезон


Кошмар за Саша Илич: "Златната резерва" на ЦСКА приключи за този сезон
Снимка: CSKA.bg

7879 0

Ужасяващи новини са белязали дните за ЦСКА и Саша Илич след ремито с Лудогорец през изминалия уикенд, след като става ясно, че с контузия до края на сезона ще бъде Браян Морено, пише "Тема Спорт".

Оказва се, че контузилият се в Разград офанзивен играч ще се възстановява поне до края на настоящата кампания, от която остават само три срещи за "червените" - домакинства на Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 в идните две съботи, както и Вечно дерби с Левски в последния кръг. 

 

Ситуацията с Морено

За нещастие на "червените" - състоянието на колумбиеца се е оказало по-лошо, отколкото са били очакванията след контузията още през първата част на "Хювефарма Арена". Тогава обаче той настоя да остане на терена и бе заменен чак в средата на втората част. В момента той дори носи специална шина на коляното си.

Останалите контузени

Аут до края на кампанията в състава на ЦСКА е и Брадли де Нойер, който дори ще се възстановява до началото на 2024-а година, след като скъса връзки в Пазарджик по време на неутралното домакинство на Черно море. 

През април се контузи и Жеферсон, който разтегна във Вечното дерби срещу Левски след Великден и продължава да се готви индивидуално. Шансовете му да вземе участие в някой от оставащите мачове до края на кампанията изглеждат минимални. 

Вижте кой бивш играч на ЦСКА пише история в Португалия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички