Берое - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Берое - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

4373 0

Тази вечер, в късния съботен двубой в Първа лига, Берое посреща ЦСКА в осми кръг. Мачът започва в 21:15 часа.

"Червените" ще търсят втора поредна победа извън „Българска армия“, след като надвиха Ботев (Враца) с 2:0 в шестия кръг. В предишния обаче столичани не съумяха да се справят с един от най-силните отбори от началото на сезона – Черно море, завършвайки 1:1 у дома.

Столичани продължават да лъкатушат в представянето си след идването на Нестор Ел Маестро на треньорското кормило, като ще се опитат да прибавят три точки към актива си на негостоприемен стадион.

Воденият от Густаво Араголаса Берое стартира кампанията с четири успеха в откриващите си седем срещи, което отрежда на старозагорци четвърто място в таблицата. "Заралии" обаче отнесоха здрав пердах от шампиона Лудогорец в последния кръг, отстъпвайки с разгромното 0:5 в Разград.

"Зелените" имат четири точки преднина пред ЦСКА, който е девети в класирането с девет пункта, но и мач по-малко от Берое. Двубоят Берое - ЦСКА ще бъде предаван пряко по "Диема спорт" и можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички