Колосалната разлика в цените на съставите на Арда и ЦСКА


Колосалната разлика в цените на съставите на Арда и ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1302 0

ЦСКА е големият фаворит в очаквания с интерес сблъсък срещу Арда, който ще реши новия носител на Купата на България. "Армейците" ще трябва да се реваншират след миналогодишния крах в турнира, когато загубиха драматично от Локомотив (Пловдив) след изпълнения на дузпи.

Очакванията са този път "червените" да са си научили урока. Трябва да се отбележи и че Арда не може да се похвали със средствата, с които разполагат "армейците". Разликата е наистина колосална.

КАКВО ПОКАЗВА СТАТИСТИКАТА ОТ ДИРЕКТНИТЕ МАЧОВЕ МЕЖДУ ЦСКА И АРДА

Отборът на ЦСКА е оценен от специализирания сайт Transfermarkt на 14,18 милиона евро. Полузащитникът Тиаго Родригес струва 2 милиона евро, докато Густаво Бусато, Юрген Матей, Жеферсон, Брадли Мазику и Жул Кейта са следващите най-високо оценени в състава на Любослав Пенев - по 1 милион евро.

Съставът на Арда е оценен на 4,55 милиона евро. Най-скъпите футболисти на кърджалийци са Спас Делев и Иван Коконов - по 400 хиляди евро. Следват Емил Мартинов (350 хиляди евро), Румен Руменов (300 хиляди евро), Лъчезар Котев (300 хиляди евро), Деян Лозев (300 хиляди евро) и Манолис Русакис (300 хиляди евро).

А как Арда ще търси исторически невиждан успех над ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички