Кметът на Кърджали Хасан Азис подкрепи Арда преди финала за Купата на България срещу ЦСКА


Кметът на Кърджали Хасан Азис подкрепи Арда преди финала за Купата на България срещу ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1741 0

Кметът на Кърджали Хасан Азис подкрепи и мотивира местния отбор на Арда преди големия финален двубой за Купата на България срещу ЦСКА. Азис напомни и че общинската администрация е монтирала видеостена пред Дома на културата, на която мачът ще се прожектира на живо.

"Днес предстои исторически финал за Купата на България по футбол - ПФК "Арда" се изправя срещу отбора на ЦСКА в дългоочаквана битка. ПФК Арда е млад клуб във Висшия ни ешелон и съм горд и щастлив, че още във втората година, в която се състезава в елитната група, успя да стигне до такъв двубой. Момчетата излизат изключително подготвени на терена, а сърцата на всички верни фенове на любимия отбор ще са с тях на столичния стадион "Васил Левски". За 96-годишната си история отборът на Арда е играл на този стадион едва три пъти, и то в последните години. Макар и с толкова малко на брой двубои, отборът-гордост Кърджали не е допуснал нито един гол във вратата си!

С днешния мач е направена първата стъпка към новите успехи на момчетата от Кърджали, които освен гордост за града ни, са и невероятен пример за младите и децата. Като кмет съм горд от младите надежди, които тренират на стадион "Арда". Това беше и целта на основния му ремонт - да е притегателно място за спорт и за професионалисти, и за любители. Напомням, че общинската администрация е монтирала видеостена пред Дома на културата, на която мачът ще се прожектира на живо. Той започва в 19.30, пространството пред видеостената е дезинфекцирано, и моля за спазване на всички противоепидемични мерки" - заяви Хасан Азис.

А ЦСКА бе надъхан от Христо Стоичков, който отправи специални изисквания към футболистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички