Категорично НЕ: ЦСКА отказа изкусителна оферта за ключов играч?


Категорично НЕ: ЦСКА отказа изкусителна оферта за ключов играч?
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

5095 0

Трансферното лято в ЦСКА продължава с пълна сила. Към момента "армейците" се подсилиха официално с петима нови футболисти за общата сума от около 3 милиона евро.

Новопристигналите

"Червените" привлякоха в редиците си нападателите Матиас Фаетон и Майкъл Естрада, вратаря Марин Орлинов, както и защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба.

Насочилите се към изхода

Що се отнася до изходящите трансфери обаче, на "Българска армия" са далеч по-сдържани. Към момента клуба се раздели с 8 футболисти, по-голямата част от които бяха далеч от незаменими за състава на Саша Илич през изминалия сезон.

ЦСКА ще пази играчите си

Ръководството на "червения" клуб засвидетелства намеренията си да запази ядрото на тима и през новата кампания, отказвайки солидна оферта за един от ключовите си играчи. В офисите на "Армията" е пристигнало изкусително предложение за полузащитника Марселино Кареасо, който се превърна в един от най-ценните възпитаници на сръбския наставник, пише "Труд".

Илич обаче е бил категоричен, че иска да запази колумбиеца в своите редици. Босовете на ЦСКА от своя страна уважили искането му и не отговорили на интереса от страна на желаещия правата му клуб.

Междувременно едно от силно желаните нови попълнения на "армейците" е вече в София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички