Най-скъпата придобивка на ЦСКА издъни отбора си на "Голд Къп" с пропусната дузпа (ВИДЕО)


Най-скъпата придобивка на ЦСКА издъни отбора си на "Голд Къп" с пропусната дузпа (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5789 0

Един от големите трансфери за ЦСКА това лято Матиас Фаетон, който се счита и за най-скъпата придобивка, изживя разочарование на "Голд Къп". Нападателят се превърна в грешник за Гваделупа, след като изпусна дузпа в края на двубоя срещу Гватемала.

Отборът му загуби с 2:3 и не стигна до директните елиминации, а преди двубоя Гваделупа се нуждаеше само от точка, за да се класира за четвъртфиналите. Освен това Фаетон и съотборниците му на два пъти повеждаха в резултата, но не съумя да запази преднината си, като дори допусна и обрат.

Драма в края на двубоя

2 минути преди края на двубоя при резултат 2:3 Гваделупа можеше да сбъдне мечтата си за класиране, след като получи дузпа. Зад топката застана Фаетон, който стреля в левия ъгъл, но вратарят на противниковият отбор спаси. Допълнително напрежение за нападателя бе и забавянето на изпълнението заради нахлул фен. След това дори в добавеното време от 7 минути не се стигна до повече чисти шансове за изравняване на резултата.

По този начин Гватемала завърши на първото място, а Канада е на второ. Отборът на Фаетон остана на 4 точки - една по-малко от канадците. На 1/4-финала Гватемала ще играе срещу Ямайка. Фаетон вече сподели първите си думи като играч на ЦСКА, обявявайки, че е готов за предизвикателството да гони шампионската титла.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички