Саша Илич даде допълнително почивка на Назон, не е ясно кога ще се присъедини към ЦСКА


Саша Илич даде допълнително почивка на Назон, не е ясно кога ще се присъедини към ЦСКА
Снимка: GettyImages

2291 0

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще има допълнително почивка от треньора Саша Илич. Причината е, че в последните седмици е ангажиран с националния отбор на Хаити за турнира "Голд Къп:. Той се разписа при победата с 2:1 над Катар, но не успя да помогне на тима си да продължи напред след загубите от Мексико и Хондурас.

Може да играе чак в края на юли в Европа

Голмайсторът на "червените" за изминалия сезон със сигурност няма да се присъедини към състава на Илич за лагера в Австрия, който приключва в неделя. Все още не е ясно кога той ще се включи в заниманията в София, пише "Тема спорт".

Припомняме, че Назон е наказан за първите две срещи от новия сезон заради натрупани жълти картони. Това означава, че може да се появи на терена най-рано за домакинството на Сепси в Лигата на конференциите на 27 юли.

На "Армията" вече се подсилиха с двама нападатели в лицето на Майкъл Естрада и Матиас Фаетон, а през септември в игра трябва да се завърне и Браян Морено. Именно заради това има и голяма вероятност Назон да бъде продаден до края на летния трансферен прозорец. А проучване на Sportlive.bg показва, че именно ЦСКА е "кралят" на трансферите у нас, задминавайки дори и Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички