Нов обрат около ЦСКА: Данило Асприля излетя за България


Нов обрат около ЦСКА: Данило Асприля излетя за България

12558 0

Една от трансферните цели на ЦСКА през настоящия летен трансферен прозорец - Данило Асприля, е излетял за България, пишат изданията в Израел. Той е поел към страната наравно със съотборниците си в Бейтар Йерусалим за летния подготвителен лагер.

Развоят около Асприля

Тимът ще се подготвя по нашите географски ширини, а бившото крило на Литекс се е уплашил от евентуални наказания, ако не излети с тима. Асприля обаче вече не криел от никого за предложението, което има към него, добавят колегите от Израел. 

Колумбиецът се присъедини към настоящия си тим преди година като свободен агент и подписа за два сезона. Сега ръководството на Бейтар не иска да го пусне като свободен агент. През последните сезони един от любимците в Ловеч отново попадна в полезрението на ЦСКА.

34-годишният техничар се отчете с 18 гола и 6 асистенции в рамките на 36 двубоя през изминалия сезон. Най-много двубои на професионално ниво пък има за Литекс - 73 срещи, 25 гола, 15 асистенции.

Асприля оставал решен да напусне Бейтар Йерусалим, а през изминалите дни трябваше да проведе среща с ръководството на клуба. Ако ЦСКА успее да се договори с колегите си от Израел, опитният нападател може да се счита за пето ново попълнение на "Армията".

Ето къде може да гледате ЦСКА - Карабах НА ЖИВО по ТВ тази вечер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички