Капитанът на Локомотив София обяви цел, която няма да се хареса на ЦСКА, Лудогорец и компания


Капитанът на Локомотив София обяви цел, която няма да се хареса на ЦСКА, Лудогорец и компания
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1692 0

Капитанът в тима на Локомотив София - Красимир Милошев, сподели впечатленията си от подготовката на своя тим до момента. Столичани провеждат зимния си лагер в Турция, където вече изиграха и първия си мач.

Столичните "железничари" загубиха с 0:2 първия си приятелски мач в южната ни съседка. Родният тим допусна загуба от руския Шинник Ярославъл. Пред "Спортал" Милошев отговори и на трансферните слухове около себе си.

"Преди да започна с Локомотив, се занимавах с хандбал. Реших да пробвам, бях запален по футбола. С времето станах локомотивец. От чуждите отбори симпатизирам на Реал Мадрид. Моята цел е да спечелим Купата. Защо не? Много важно е за нас, че се върнахме на стадион "Локомотив", коментира полузащитникът и продължи.

"Имало е запитване за мен от Нидерландия, но съм футболист на Локомотив София. Когато дойде конкретна оферта, ще я обсъдим с г-н Василев и тогава ще решим. Какво обичам да правя извън терена ли? Обичам да излизам с приятелката ми, с брат ми и приятели. Играем FIFA, ходим на кино, това е общо-взето. Моят футболен идол е Лука Модрич, гледам да не изпускам негов мач", допълни още той.

Вижте повече за офертата към Милошев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички