Босът на Локомотив София проговори за трансфера на Славчев в Полша


Босът на Локомотив София проговори за трансфера на Славчев в Полша
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2031 0

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, коментира трансфера на една от големите звезди на тима - Симеон Славчев, който избра да продължи кариерата си в четвъртото ниво на полския футбол. 

Той се присъедини към Виечеста в началото на 2023-а година, като контрактът му е до лятото на 2025-а. Към "железничарите" пък се бе присъединил през изминалото лято, като съумя да натрупа 29 двубоя, в които се отчете с гол и 2 асистенции.

Собственикът на Локомотив обясни пред "Тема Спорт", че двете страни са имали уговорка и поради тази причина не е спрял футболиста си да напусне като свободен агент. Той е бил получил и оферта от Легия Гданск:

"Ние имахме уговорка. Мъжка дума. Дойде и ми показа оферта от Легия Гданск. За мен ръкостискането е по-силно и важно от подпис на хартия. Казах му, че няма да му правя пречки. Ние помогнахме на него да излезе от дупката, в която бе изпаднал, а той помогна на нас, защото е много позитивно момче на и извън терена. След това ми каза, че от четвърта дивизия на Полша са му предложили много по-добри условия. Не съм гледал цифри, но щом той така е преценил...".

Вижте при какъв лош сценарий Локомотив София може да изпадне в тежко финансово състояние!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички