Капитанът на ЦСКА описа като "бедствие" случилото се срещу Сейнт Патрикс


Капитанът на ЦСКА описа като "бедствие" случилото се срещу Сейнт Патрикс
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6094 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей говори след неприятната загуба на "червените" от Сейнт Патрикс в първия мач от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Матей смята, че "червените" са показали, че са по-добрият тим, но това не им е донесло победата. Той определи начина, по който са загубили мача, като "бедствие".

"Не бяхме достатъчно търпеливи, не направихме достатъчно положения. Показахме, че сме по-добрият отбор, но невинаги той побеждава. Те изпълниха плана си перфектно и спечелиха с 1:0. Не играхме достатъчно добре. Трябваше да създадем много повече положения. Само 1:0 е и всичко може да стане.

Много лош развой е. Бедствие е, но чак кошмар - не. Не мога да кажа, че сме притеснени. Следващият мач ще е по-тежък. Днес се браниха с много футболисти, смятам, че ще е същото и в реванша. Те са домакините. Със сигурност трябва да играем по-добре и с повече самочувствие.

Показаха ни какъв е стилът им на игра. Трябва да се бориш за всяка топка. Не е хубаво да играеш мачове като този. Асен Дончев беше герой преди няколко дни. Показа качествата си. Просто трябва да държи главата си високо. Не съм притеснен за него. Ще покаже, че е научил от тази своя грешка.

Миналата година всички си мислеха, че сме аут. Сега пак е така. Когато играят толкова защитно срещу теб, трябва да пробваш отляво и отдясно. Затова залагахме на толкова центрирания. Така искахме да ги изморим. Следващата седмица трябва да го направим по-добре", завърши Матей.

"Бедствие" се оказа мачът и в очите на Христо Стоичков, който напусна бесен стадион "Васил Левски" след краха на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички