Де Нойер се закани: Отиваме в Ирландия да победим, на реванша те ще са още по-прибрани


Де Нойер се закани: Отиваме в Ирландия да победим, на реванша те ще са още по-прибрани
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

1422 0

Крайният защитник на ЦСКА   Брадли де Нойер очаквано не скри разочарованието си след нелепата загуба с 0:1 от Сейнт Патрикс в първия мач от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Това не е добър резултат, но имахме доста шансове, като не успяхме да вкараме. Те ни вкараха след наша грешка. Имаме 7 дни, за да променим нещата, да отидем там и да победим“, коментира Де Нойер.

 „Те стояха много назад, защитаваха се, чакаха контратааки. Това е футболът, ние допуснахме грешка и те ни отбелязаха“, посочи нидерландецът.

Мисля, че атакувахме добре. Трябва да сме по-концентрирани при последните 10 метра. Създадохме достатъчно шансове, но те не бяха достатъчни“, каза още той.

„Те ще бъдат още по-дефанзивно настроени на реванша. Вкъщи те вероятно ще бъдат още по-прибрани. Трябва да анализираме това, което се случи, за да можем да им вкараме на реванша“, отсече нидерландецът.

Треньорът и останалите аналазитори ще гледат среща и ще се подготвим за реванша“, завърши Де Нойер.

А ето как се оправда Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички