Капитан Кох: Утре ще покажем на Европа, че сме по-добрият тим, дано поведа ЦСКА към победи


Капитан Кох: Утре ще покажем на Европа, че сме по-добрият тим, дано поведа ЦСКА към победи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2927 0

Новият капитан на ЦСКА, който ще носи лентата в реванша срещу Сепси - Мено Кох, сподели какво е чувството от това признание и какво очаква от мача с румънците утре.

"В предния мач не показахме нивото, което искахме, но, както каза треньорът, ние сме по-качественият отбор и аз вярвам, че е така. Утре ще имаме възможностт да докажем това и се надявам да покажем на цяла Европа, че сме по-добрият отбор.

Утрешният мач не е само за класиране напред, а и за да покажем възможностите си. Трябва да вложим душата си и да опитаме да продължим напред, показвайки най-добрата си игра", заяви защитникът на пресконференцията преди мача в Румъния.

"Със сигурност е голяма чест да си капитан на отбор, особено когато говорим за голям клуб като ЦСКА. Ще опитам моят глас да се чува в съблекалнята и да помогна на отбора да постигне нашите цели. Отново ще кажа, че е огромна чест да носиш лентата и дано да поведа отбора към победи", категоричен е той.

Нидерландецът бе запитан от репортера на Sportlive.bg в залата какви поуки са си взели в тима от миналата година, когато бяха в подобна ситуация преди реванша със Сейнт Патрикс.

"Миналата година ситуацията беше много сходна. Загубихме вкъщи мача със Сейнт Патрикс. Да, с гол разлика, но все пак. На хартия бяхме по-добрият отбор, но другият тим влезе по-здраво в мача и затова ни победи. И треньорът каза, статистиките невинаги са решаващи. Миналата година успяхме да се справим в такава тежка ситуация. Да се надяваме, че ще елиминираме нашия противник", отговори Кох. А ето каква важна промяна за реванша готви Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички