Ел Маестро готви важна промяна в ЦСКА и обясни каква е рецептата за успех (ВИДЕО)


Ел Маестро готви важна промяна в ЦСКА и обясни каква е рецептата за успех (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

5620 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде първата си пресконференция след завръщането си на "Армията", като сподели очакванията си утрешния реванш срещу Сепси. Той сподели, че се надява отборът му да покажа каква невероятна игра е футболът и да успее да преодолее разликата от 2 гола.

Очакванията са за обрат

"Ние имаме повече качество, по-добрият отбор, но видяхме, че миналата седмица това не е важно. Също на хартия, когато загубиш първия мач у дома с два гола, то шансовете да продължиш напред са много малки. Но ние ще опитаме да покажем, че футболът е една фантастична игра и вярваме, че можем да продължим", заяви той.

Без сравнения с първия престой

Относно първия престой: "Няма нужда да се търсят интриги, когато няма такива. В ЦСКА се чувствам като у дома, много обичам този велик клуб. Много клубове често сменят своите треньори, това е част от тази работа. Особено на Балканите. Прави се стъпка в правилната посока. Без значение от резултата сезонът ще продължи и след мача. Отговорът, който видях от играчите беше положителен. Искам различен стил футбол в сравнение с миналата година, но сравнение с това преди 5 години. Без да ви казвам твърде много, ще играем по по-активен начин, начин, който е по-подходящ за отбор като ЦСКА".

"Аз винаги съм доволен с играчите, които разполагам и съм треньор, който винаги би се адаптирал към решенията на клуба. Това лято видях една голяма инвестиция от собствениците, дойдоха невероятния играчи. Сега трябва да ги подредим в правилната концепция и то много бързо,. Това ще бъде ключът към успеха този сезон.

Трудно е да се сравни и нечестно. Аз оформям лична връзка с играчите си. Ако кажа, че единият ми отбор е по-добър, няма да се чувствам добре. Имаме една фантастична група, с която е много забавно да се играе. Моите очаквания са същите като на ръководството и феновете - най-високите. Ще бъде много трудно да спечелим утре, да спечелим купата, шампионата, но това е нещото, което всички искат. Вярвам, че с много работа и малко късмет можем да го направим. Не сме тренирали по-специално", допълни още той, като не пожела да направи сравнение с отбора сега и този, който водеше преди това на "Армията".

След 1 година далеч от футбола - отново се чувства "жив" на терена

"Със сигурност е ясно, че имам повече пари, имам и повече умения. Това е шега, но със сигурност съм по-добър треньор сега. 40-годишен с 5 клуба зад гърба си е по-добре от 35-годишен с 1 клуб. Липсваше ми много футбола и през тази седмица се чувствам отново жив".

"Всички, които са тук са готови да играят. Амос се старае много да се върне обратно в игра. Последната информация, с която разполагам е от около 3 седмици до месец ще отнеме неговото възстановяване", допълни още за възстановяването на Юга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички