SportLive научи: Ел Маестро определи капитана на ЦСКА за Сепси - "грешник" от първия мач


SportLive научи: Ел Маестро определи капитана на ЦСКА за Сепси - "грешник" от първия мач
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4388 0

ЦСКА вече е в Румъния, където след часове ще излезе за мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Армейците" имат да наваксват пасив от 0:2, след като загубиха от Сепси на стадион "Българска армия".

Отборът мина през никак не благоприятно пътуване, но стигна финалната си дестинация. Съвсем скоро новият-стар старши треньор на отбора Нестор Ел Маестро ще даде и официалната пресконференция преди сблъсъка.

На нея той ще обяви и една от дългоочакваните новини. Една от дилемите пред него, след като наследи поста, бе кого да избере за капитан в сблъсъка. Лентата бе взета от Иван Турицов, а Юрген Матей и Амос Юга няма да са на линия за двубоя.

Мено Кох е капитанът на ЦСКА за Сепси

Репортер на SportLive.bg, който отпътува с отбора, научи, че Мено Кох ще изведе футболистите на ЦСКА с капитанската лента за така ключовия реванш. Нидерландският централен бранител не убеди в първата среща, след като именно след негова груба грешка се стигна до първото попадение във вратата на Густаво Бусато.

Въпреки това изглежда най-логичният избор, след като именно той заместваше Юга, Матей и Турицов до момента. Други варианти бяха Християн Петров, който обаче дори не бе твърд титуляр в последно време, а и няма достатъчно авторитет в съблекалнята, както и Тобиас Хайнц, който пък е от твърде скоро.

Срещата между двата тима е в четвъртък (03.08) от 20:00 часа българско време. Вижте как в деня преди това чудовищна буря и предупреждение посрещнаха ЦСКА в Европа (СНИМКИ + ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички