Какво е състоянието на Адалберто Пеняранда и ще играе ли срещу Лудогорец?


Какво е състоянието на Адалберто Пеняранда и ще играе ли срещу Лудогорец?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1190 0

Адалберто Пеняранда бе един от играчите на ЦСКА, които наистина впечатлиха по време на зимната подготовка на отбора. Той стартира отлично и след подновяването на шампионата, но след това получи контузия, която го извади от няколко мача, включително изключително важния срещу Лудогорец, в който можеше да се направи крачката към титлата, но бе загубен с 0:1.

Сега "червените" отново играят срещу родния шампион, но този път в два мача от полуфиналите за Купата на България. А Пеняранда отново е с травма. Той продължава да има проблеми с адукторите и е ходил на специални процедури, където засегнатото място е наложено с плазма за по-добро възстановяване.

Изглежда много малко вероятно да започне като титуляр в първия мач срещу Лудогорец (сряда, 7 април), но има надежда да се появи като резерва, информира "Тема Спорт". Венецуелецът игра като титуляр в последния мач за "армейците" преди паузата за национални отбори - загубата от Берое. Тогава той бе заменен. За контролата срещу Литекс пък не попадна в групата.

A тарторът на Сектор Г разкри скандалната причина за раздялата с Бруно Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички