Майкъла: Щом Пенев се връща, значи нещо сериозно се е променило в ЦСКА


Майкъла: Щом Пенев се връща, значи нещо сериозно се е променило в ЦСКА
Снимка: принтскрийн

10760 0

Вчера стана ясно, че Любослав Пенев ще замени Бруно Акрапович на поста старши треньор на ЦСКА. Днес Георги Илиев - Майкъла е заявил, че щом Пенев се връща на "Армията", значи нещо сериозно трябва да се е променило в клуба:

„Аз не знам за Любо Пенев. Прибрах се в София късно и е много интересно. Любо си тръгна от ЦСКА, защото му влияеха за избора на играчи за определен мач, за трансферите и той затова напусна. За да се върне сега, трябва да има сериозни промени в ЦСКА, заяви бившият бранител на ЦСКА.“ - заявява Майкъла и допълва, че разликата между ЦСКА и Локомотив Пловдив е много голяма:

„Бруно е един много добър треньор. Не можем да отречем неговите качества. Просто много страхливо стъпи в ЦСКА, защото разликата между Локо Пловдив и ЦСКА е много голяма, ние сме го коментирали. В Пловдив е едно, тук е съвсем друго нивото и очакванията. Добрият треньор е този, който бие. Щом няма резултати, ЦСКА да отпада рано от нещата, няма как да продължи да бъде треньор. Любо Пенев е един от най-добрите треньори в България“.

А какво заяви Иван Велчев - Кюстендилеца по повод изненадващата треньорска рокада, можете да научите ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички