Тарторът на Сектор Г заподозря бунт в ЦСКА срещу Бруно Акрапович


Тарторът на Сектор Г заподозря бунт в ЦСКА срещу Бруно Акрапович
Снимка: Фейсбук

3566 0

Тарторът на Сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца заподозря, че в съблекалнята на ЦСКА е имало бунт срещу Бруно Акрапович, която в крайна сметка доведе до неговото уволнение. Според Кюстендилеца, Акрапович не е допадал нито на ръководството на "армейците", нито на играчите, като зад треньора са стояли единствено феновете.

Кюстендилеца добавя още, че според него треньорската рокада е била решена още преди 2 месеца, но се е изчаквал удобен момент, за да се осъществи. Велчев смята, че Любослав Пенев е избран за треньор на ЦСКА, за да не се избегне остро негодувание от феновете. Според него обаче Пенев се връща от любов към ЦСКА и е готов на всичко, за да направи отбора успешен.

В коментар под своя публикация във Фейсбук Велчев написа следното (без редакторска намеса):

Не им допада на ръководството Бруно, в съблекалнята имаше почти бунт срещу него ,заради дисциплината.Към днешна дата Бруно нямаше никого зад гърба си в ЦСКА ,освен феновете които го харесват.Това не е нито първият ,нито последният треньор на ЦСКА ,който става жертва на самите футболисти на ЦСКА.Според мен смяната беше решена още преди 2 месеца и просто се чакаше удобния момент.За мен Любо е избран като вариант ,за да не ,,пискаме" ние феновете на ЦСКА.Нека не забравяме ,че самия Любо Пенев стана жертва на играчите на отбора ни.Тогава едно каре португалци бяха решили ,че Любо не им допада, да се надяваме ,че от тогава ,до сега нещата са се променили в ЦСКА и всичко ще бъде на ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички