Какви са шансовете на Арда и ЦСКА за Купата на България според букмейкърите?


Какви са шансовете на Арда и ЦСКА за Купата на България според букмейкърите?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1178 0

Остават броени часове до финала за Купата на България между отборите на Арда и ЦСКА. Срещата ще започне в 19:30 часа и ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски". Според предварителните прогнози "армейците" са големият фаворит.

Букмейкърите са на същото мнение, като оценяват шансовете за победа в редовното време в полза на символичните гости от ЦСКА на 1,75. Успех за кърджалийци в рамките на първите 90 минути е с коефициент 5,20, докато равенството е на 3,15.

За тези, които предпочитат да играят на голове, а не на краен изход - ако смятат, че ще има над 2,5 попадения в срещата, могат да заложат на коефициент 2,30. Ако пък очакват срещата да е под 2,5 гола, ставката е 1,55.

Успех за футболистите на Любослав Пенев без значение по какъв начин (дали в редовното време, или след продължения/дузпи) е със ставка 1,32, докато същата опция, но за възпитаниците на Николай Киров е 3,10. Вижте и колосалната разлика в цените на съставите на Арда и ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички