Жизненоважен играч на ЦСКА е готов да остане, НО... срещу много повече пари


Жизненоважен играч на ЦСКА е готов да остане, НО... срещу много повече пари
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4860 0

ЦСКА е с категорично желание да поднови договора на един от най-важните си полузащитници. Става въпрос за колумбийския халф Марселино Кареасо. Той остави много добри впечатления с "червената" фланелка и бързо се превърна в основен играч.

Кареасо си заслужи титулярната позиция и когато отсъства за "армейците", това е твърде видимо. Добрата новина за ръководството е, че той е склонен да остане на "Българска армия" и да подпише нов договор.

Това обаче ще се случи срещу значително по-добри лични условия, които Кареасо иска да си договори, съобщават колегите от "Мач Телеграф". Допълва се още, че към момента двете страни не са особено близо до споразумението.

Въпреки това изданието информира, че се очаква към края на годината преговорите да станат още по-интензивни и в крайна сметка да приключат успешно - с нов договор. Междувременно, Нестор Ел Маестро избра в каква формация ще играе ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички