Нестор Ел Маестро избра в каква формация ще играе ЦСКА


Нестор Ел Маестро избра в каква формация ще играе ЦСКА
Снимка: Lap.bg

2556 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро използва три различни системи на игра, откакто се завърна начело на „червените“. В крайна сметка специалистът е решил да се довери на формацията 4-4-2 с ромб в средата на терена и занапред, пише „Тема Спорт“.

Той изненада с тази постройка с тази постройка при гостуването на Берое в Стара Загора, когато столът му беше сериозно разклатен, и промяната даде резултат. „Червените“ изиграха най-силния си мач от началото на сезона и спечелиха с 3:0.

ТАКТИЧЕСКАТА ПОСТРОЙКА НА ЦСКА

Под Аязмото Амос Юга беше поставен в предмостието на отбраната, а пред него действаха Джонатан Линдсет, Марселино Кареасо и Тобиас Хайнц, който беше с най-свободна роля и обикаляше по целия фронт на атаката. На нейния връх пък си партнираха Естрада и Назон. 

„Червените действаха по този начин и в секретната контрола с Литекс през уикенда. Тогава Ел Маестро направи доста промени и даде шанс на футболисти, които нямат много минути от началото на сезона. Като опорен халф беше изпробван Тибо Вион, пред него играха Кареасо и Шагоян, а зад нападателите Естрада и Асприля действаше Лазар Туфегджич. Дори и с експериментален облик, тимът показа, че се напасва добре към новата схема и победи втородивизионния си съперник с 5:1.

Преди това Ел Маестро използва други две формации Той игра с 3-5-2 срещу Сепси в Румъния и Лудогорец в Разград и допусна тежки поражения, а със схема 4-1-4-1 не успя да победи Славия и Черно море на стадион „Българска армия“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зле обмислено от БФС - насрочи ЦСКА - Левски по време на софийския маратон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички