Ясно е с колко ще забогатее всеки футболист в ЦСКА при победа над Лудогорец


Ясно е с колко ще забогатее всеки футболист в ЦСКА при победа над Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2322 0

ЦСКА ще се изправи срещу Лудогорец днес (10 декември) в мач от последния 20-и кръг на есенния дял от от родната Първа лига. Двубоят ще е с по-специален заряд за "червените", тъй като това ще е последен мач на стадион "Българска армия" в сегашното му състояние, а именно заради това футболистите на столичани са били мотивирани за победата.

Огромни премии за ЦСКА при успех

Важността на мача, на който се очакват пълни трибуни, накара ръководството на ЦСКА да обяви премии от по 5 хиляди лева на играч, твърдят колегите от "Мач Телеграф". Освен това футболистите са били уведомени, че ще получат и всички забавени досега бонуси.

Двубоят с Лудогорец ще се играе навръх рождения ден на финансовия благодетел на "червените" Гриша Ганчев и това допълнително мотивира отбора да му поднесе победата като подарък.

Ако спечели, ЦСКА ще се изравни по точки с лидера Черно море, докато успех на разградчани тотално ще засили интригата в топ 3. "Червените" нямат победа срещу Лудогорец от декември 2021 година и загубиха четири от петте си последни мача с разградчани (един завърши 2:2).

Един от поводите за притеснение е, че ЦСКА има само една победа над отбор на Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички