Шопов: Преди мачове не си пишем с левскарите, но последния път спечелих бас


Шопов: Преди мачове не си пишем с левскарите, но последния път спечелих бас
Снимка: CSKA.BG

3016 0

Полузащитникът на ЦСКА - Станислав Шопов, този път бе привикан по време на международната пауза от младежкия селекционер Александър Димитров, макар че има двубои и за представителния тим.

В началото на лагера говори пред "Блиц", където разкри, че ще бъде стая с дългогодишния си приятел от школата на Ботев Пловдив - Асен Митков (настоящ играч на Левски). 

Той разкри какви са отношенията между футболистите на вечните съперници преди големите дербита. В допълнение младокът сподели, че преди последния двубой дори е спечелил бас на тази тема. 

Разказите на Шопов

"В стая съм с Асен Митков - футболист на Левски. Много близък съм с Християн Петров, който ми е съотборник в ЦСКА. С Никола Илиев също, познаваме се от много време - от Ботев Пловдив.

Познаваме се с Митков от много време, той също беше в школата на Ботев Пловдив. В националния отбор абсолютно всичко се забравя - ЦСКА или Левски. Със сигурност има закачки между нас, но тук сме, за да играем за България.

Не си пишем преди Вечни дербита, но когато сме на терена преди мача показваме уважение един към друг, което е много важно - като българи да даваме пример и да се подкрепяме. Да, преди мач има закачки и закани кой ще победи.

Последният мач срещу Левски миналия сезон с някои от играчите им си говорихме преди двубоя и им казах, че днес на 100% ще победим и така стана - 2:0 за нас", разказва младежкият национал на България.

Вижте програмата на ЦСКА за настоящата седмица!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички