Пореден шанс и утвърждаващ се нов капитан: Решенията на Нестор Ел Маестро срещу Черно море


Пореден шанс и утвърждаващ се нов капитан: Решенията на Нестор Ел Маестро срещу Черно море
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3596 0

ЦСКА е готов да посрещне огромно предизвикателство в лицето на Черно море. "Армейците" посрещат у дома, на стадион "Българска армия", втория в класирането в Първа лига.

Нов шанс

Треньорът на "червените" - Нестор Ел Маестро, е взел определени решения за сериозния тест пред своите възпитаници, пише "Тема Спорт". Наставникът е готов отново да гласува доверие на неособено убедителния Жираир Шагоян.

Очаква се арменският флангови състезател отново да стартира като титуляр в срещата с "моряците". Той не се понрави с изявите си в мачовете от началото на сезона. Единствено в последния такъв, срещу Ботев Враца, той се отличи с асистенция към Дюкенс Назон.

Решенията на Ел Маестро

Въпреки това, той най-вероятно ще стартира отляво. Десният фланг ще бъде щурмуван от Матиас Фаетон. Сръбският специалист ще продължи с промените в схемата на играта на ЦСКА, налагайки такава с четирима в отбрана.

По всяка вероятност от първата минута в защита ще започнат Тибо Вион, Браян Кордоба, Християн Петров и Сейни Санянг. "Червените" ще бъдат предвождани от вече утвърждаващия се като титулярен капитан Тобиас Хайнц.

Къде може да гледаме НА ЖИВО двубоя между "армейците" и "моряците"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички