Изненада: Ясно е лицето, което е препоръчало Кирил Десподов на Каляри


Изненада: Ясно е лицето, което е препоръчало Кирил Десподов на Каляри
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3855 0

Новият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета е съдействал за трансфера на Кирил Десподов в тима на Каляри. Това призна самият Джарета в интервю за италианското издание "TuttoMercatoWeb", като подчерта, че именно той е препоръчал Десподов на италианския отбор.

"Именно аз препоръчах на Каляри да купи Десподов. Радвам се, че преговорите се развиха добре и стигнаха до сделка. Десподов е умно момче и нивото му е високо като за Серия "А", споделя Джарета във въпросното интервю.

Любопитното е, че Кристиано Джарета е спортен директор на "Армията" от по-малко от седмица, а трансферът на Кирил Десподов бе осъществен в края на миналия месец. Така на практика двамата се разминават в тима на "червените", но въпреки това Джарета е спомогнал за следващия ход в кариерата на нападателя.

В интервюто Джарета добавя още, че стремежът на ЦСКА е да прекъсне доминацията на шампиона на България - Лудогорец. Освен това тимът вече ще е далеч по-внимателен при трансферната си политика и изходящите трансфери, като първо ще се анализира внимателно с какво разполага тимът, преди да се предприемат трансфери.

Междувременно легендарният Димитър Пенев избухна с нова култова реплика. Какво каза Стратега - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички